Kérdése van? Hívjon minket! +36309773137

Primacreator MK8 Sárgaréz fúvóka - 0,4 mm
Primacreator MK8 Sárgaréz fúvóka - 0,4 mm
2 680 Ft

Primacreator MK8 Sárgaréz fúvóka - 0,4 mm

Primacreator MK8 Sárgaréz fúvóka - 0,4 mm
Primacreator MK8 Sárgaréz fúvóka - 0,4 mm
Primacreator MK8 Sárgaréz fúvóka - 0,4 mm
Primacreator MK8 Sárgaréz fúvóka - 0,4 mm

A PrimaCreator prémium fúvókák egy olyan cserefúvókákból álló sorozat, amely nagyobb különbséget jelenthet az eredmény szempontjából, mint gondolnád. A kiváló minőségű fúvóka olyan, mint a hegyes ceruza, szükséged van rá, hogy nagyszerű nyomtatást kapj.

  • Az ár 1 darab termékre vonatkozik
Raktáron
2 680 Ft
Részletek
A PrimaCreator összes fúvókája a legjobb minőségű sárgarézből vagy acélból készül (típustól függően), és a legmodernebb gyárban készül. Minden fúvóka ± 0,01 mm-nél kisebb tűréssel készül. Ez azt jelenti, hogy a filament extrudálás közben nagyon sima és tiszta felületű lesz, ami természetesen jobb nyomatokat eredményez.

A legjobb eredmények és az optimális nyomtatási minőség érdekében erősen javasoljuk, hogy új fúvókára való váltás után újra szintezd a nyomtató asztalt.

A PrimaCreator fúvóka készítésének folyamata a kiválasztott kiváló minőségű anyaggal kezdődik. Amikor az anyag megérkezik a gyárba, először optikai vizsgálatot végeznek az anyagon, amelyet az egyes fúvókatételekhez fognak használni. Ezután következik az anyag rögzítése, más szóval hosszú rúddá alakítása. A mi eljárásban csak egyszer történik meg, sok más (olcsóbb) esetben ezt a folyamatot többször meg kell ismételni, gyakran akár 3-4 alkalommal is, és mégsem kapjuk ugyanazt az eredményt.

Ezt a folyamatot követően az anyag ultrahangos tisztítófürdőn megy keresztül, majd ezt követően ismét megtisztítják és védikk a felületi oxidáció ellen.

A fúvóka most már milliméteres pontossággal veszi fel a formáját, a tűréshatár kevesebb, mint ± 0,01 mm.

A fúvókák éles széleinek eltávolítása nagyon fontos lépés, mivel ez teszi ki az eredmény nagy részét. Ha túl sok éles él marad a fúvókán, akkor a fúvóka hajlamosabb lesz a dugulásra. Ezért nagyon fontos, hogy a fúvóka használat előtt nagyon sima és tiszta legyen. Minden tételből kiválasztanak néhány fúvókát, és kettévágják őket, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy minden specifikációnak megfelelnek, és hogy a felület tökéletes állapotban van.

A fúvókákat ezután még egyszer utoljára ellenőrzik, majd egyenként védődobozba csomagolják.

A PrimaCreator fúvókasorozata tökéletes választás azoknak, akik csak a legjobbat akarják, ráadásul nagyszerű áron!

Rólunk mondták

Adatok
Márka
Primacreator
Cikkszám
22679
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek