Kérdése van? Hívjon minket! +36309773137

EASYPRINT PLA  Szivárvány Filament 1.75 mm
EASYPRINT PLA Szivárvány Filament 1.75 mm
10 990 Ft

EASYPRINT PLA Szivárvány Filament 1.75 mm

EASYPRINT PLA  Szivárvány Filament 1.75 mm
EASYPRINT PLA  Szivárvány Filament 1.75 mm
EASYPRINT PLA  Szivárvány Filament 1.75 mm

Vásárold meg ezt a különleges EasyPrint PLA filamentet 3D nyomtatódhoz, amely könnyen nyomtatható és erőteljes színekből készül. Készíts kiváló minőségű, színes 3D nyomatokat gyorsan, egyszerűen és kedvező áron.

Filament mennyisége: 1kg

Ajánlott nyomtatási hőmérséklet: 185 - 220 °C

Fűtött asztalt nem igényel

Raktáron
10 990 Ft
Egységár: 10 990 Ft/tekercs
Részletek

Az EasyPrint PLA filament a PrimaCreator leginnovatívabb PLA anyaga. A filament 100%-ban tiszta PLA granulátumból áll. Ez a filament kissé puhább érzetű, mint a normál PLA anyag. Továbbá rugalmasabb, így minden 3D nyomtatóhoz tökéletes.


Az EasyPrint PLA termékjellemzői:

Az EasyPrint PLA filament 3D nyomtatása nagyon egyszerűen a 3D nyomtatóval
Széles hőmérséklet-tartományban, 185 - 220 °C között feldolgozható
Az EasyPrint PLA filament tökéletesen, csavarodás nélkül, tekercsre tekerve kerül forgalomba
Intelligens szálkijelző a folyamatos és világos áttekintésért
Az EasyPrint PLA filamenttel nagyon könnyen 3D nyomtathatsz az anyag rendkívül alacsony zsugorodásának köszönhetően. Az EasyPrint PLA esetében nagyon alacsony a vetemedés kockázata a FFF/FDM 3D nyomtatóval történő feldolgozás során. Készítsen jó 3D nyomatokat az EasyPrint PLA filamenttel akár fűtött építési platform nélkül is.

Tökéletes feltekercselés az egyszerű és gyors 3D nyomtatáshoz
Már első ránézésre is láthatja az EasyPrint tökéletes kercselését. Minden egyes réteg tökéletesen fel van tekerve - anélkül, hogy átfedés vagy keresztezés lenne az előző réteggel. Ez biztosítja, hogy a filament nem gabalyodik össze, és minimalizálja a problémákat, még akkor is, ha nagyon hosszú 3D nyomtatásokat készít.

Intelligens filament kijelző
Maradt elég filament a 3D nyomtatásomhoz? Az EasyPrint PLA egyértelműen válaszol erre a kérdésre. Minden tekercs intelligens hosszjelzővel rendelkezik. Gyorsan és egyszerűen láthatja, hogy mennyi PLA filament maradt az orsón, és hogy elegendő-e az alkatrészéhez, vagy ki kell cserélnie a tekercset.

Az EasyPrint PLA-t átlátszó orsón szállítjuk. Ezt vákumcsomagban, nedvszívószerrel ellátva csomagoljuk. Vásárold meg most az EasyPrint Premium PLA filamentet az egyszerű és kiváló minőségű nyomtatáshoz.

Jó tapadás a Buildtakhoz, üveglaphoz, Prima fix letapadás segítőhöz.
A legjobb eredmény elérése érdekében - még nagyobb 3D nyomtatások esetén is - javasoljuk, hogy fűtött építési platformot használjon. A rétegtapadás javítása érdekében állítsa be a fűthető asztal hőmérsékletét 40-60 °C-ra. Elvileg azonban fűtött platform nélkül is lehetséges a 3D nyomtatás.

Az EasyPrint PLA szálak átmérője egyenletes, kis tűréshatárral rendelkezik.
Az EasyPrint PLA 3D nyomtatószál az egyik legjobb és legkönnyebben feldolgozható 3D nyomtatószál a piacon. Egyenletes átmérővel és kis, +/- 0,02 mm-es átmérő-tűréssel rendelkezik. Ez a PLA filament a gyártási folyamat során végig minőségellenőrzés alatt áll. Ez biztosítja, hogy minden egyes megrendelésnél tökéletes, egyenletes tulajdonságokkal rendelkező filamenttekercset adjunk. Ez optimalizálja a 3D nyomtatásokat, és megakadályozza a 3D nyomtató fúvókájának eltömődését.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)


Rólunk mondták

Adatok
Márka
EASYPRINT
Nyomtatószál átmérő
1,75 mm
Szín
Több színű
Súly
1 Kg
Cikkszám
23037
Tömeg
1,3 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek