25 000 FT felett INGYENES kiszállítás!

Kérdése van? Hívjon minket! +36309773137

Bambu Lab P1S
Bambu Lab P1S
309 000 Ft
ÚJ

Bambu Lab P1S

 • Megbízható és könnyen kezelhető: A Bambu Lab P1S az egyik legelső nagysebességű nyomtató a piacon. Az elődjéhez hasonlóan azonnal működik, és mindössze 15 perc alatt üzembe helyezhető.
 • Zárt test magas hőmérsékletű szálnyomtatáshoz: A P1S zárt nyomtatókamrával rendelkezik, így ideális magas hőmérsékletű filamentek nyomtatásához.
 • Aktívszénszűrővel felszerelt: Az ABS és más szagokat kibocsátó filamentek nyomtatásához is megfelelő.
 • Jól kidolgozott hardver és szoftver: A P1S finomított hardverrel és szoftverrel rendelkezik.
 • Extrém gyorsulás: Akár 20 000 mm/s² gyorsulás, ami hatékony és gyors nyomtatást tesz lehetővé.
 • Beépített kamera: Távoli figyelésre és felvételre is alkalmas.
Várható kiszállítás
5-8 munkanap
Nyomtatási technológia
FDM
Központi raktáron
309 000 Ft
Egységár: 309 000 Ft/db
Részletek

A Bambu Lab P1S, mint elődje, az egyik legfejlettebb, magas sebességű nyomtató a piacon. A P1S megfelelő hűtőrendszerrel van ellátva, ami lehetővé teszi a jobb nyomtatási teljesítményt szélesebb körű fejlett filamentekkel. Emellett a P1S aktív szén szűrővel van felszerelve, hogy megoldást nyújtson az ABS-hez hasonló szagot és káros gázokat kibocsátó filamentek nyomtatására.

Általános teljesítmény azonnal használatra kész

 A P1S egyszerű és gyors. Nem kell vele bajlódni, csak kattints a nyomtatás indítására és a nyomtató elvégzi az összes kalibrációt (automatikus ágy szintezés, rezgéskompenzáció) helyetted. Élvezd a problémamentes nyomtatást minden egyes alkalommal a P1S-el.

 

Direkt meghajtású extruder

 A motor közvetlenül kapcsolódik az extruderhez, így a P1 sorozat jobb irányítást biztosít a flexibilis filamentek extrudálásához és visszahúzásához. Pontos és következetes extrudálás sima és hologram mentes nyomatokhoz.

Gyors nyomtatás kiváló minőségben

 A P1 sorozat örökli a Bambu Lab zászlóshajó nyomtatójának bevált kinematikáját és mozgásvezérlési rendszerét. 500 mm/s-os csúcssebességgel nyomtat, a nullától 500 mm/s-ig történő gyorsulás mindössze 0,025 másodperc. A rezgéskompenzáció és a nyomás előreállítás segítségével forradalmi vezérlési algoritmusokat alkalmaz, így villámgyors nyomtatási sebességet ér el minőségvesztés nélkül.

 

Az automata ágykalibráló (ABL) érzékelő pontosan beállítja és szintbe hozza az ágyat, így minden 3D-nyomtatásnál tökéletes első réteget kapsz.

 

A Bambu Studio és Handy segítségével kapcsolódj a szeletelő szoftverhez és a mobilalkalmazáshoz, hogy irányítsd a nyomtatódat és figyelemmel kísérhesd a nyomatokat.

Az előrehaladott technológia részletei:

 • Teljesen fém hotend: Tartós anyag, amely támogatja az ABS-t és a szénszálas 3D-nyomtatási filamenteket magas hőmérsékleten. Pontos és sima extrúziót biztosít a minőségi nyomtatási teljesítmény érdekében.
 • Áramkimaradás visszaállítás: Ne aggódj az áramszünetek miatt, a nyomtatást ott folytathatod, ahol abbamaradt.
 • Ventilátorok sebességvisszajelzéssel: A sebességvisszajelző érzékelő figyeli a ventilátor sebességét, hogy mindig optimális sebességen működjenek.
 • Filament elfogyás érzékelő: Megszünteti a nyomtatás közbeni üres orsó problémáját. Cseréld ki a filamentet, amikor elfogy, majd folytasd a nyomtatást probléma nélkül.
 • Félautomata szíjfeszítés: A szíj feszessége elengedhetetlen a méretbeli pontosság biztosításához. A rezgésfrekvencia-azonosítás minden alkalommal segít a megfelelő feszesség fenntartásában.
 • Élőkép és időközi felvétel: A beépített kamera lehetővé teszi a könnyű nyomtatási ellenőrzést a Bambu Studio és Handy segítségével, valamint időközi videók készítését.

 


Rólunk mondták

Adatok
Márka
Bambu Lab
Ajánlott anyagok
PLA, ABS, PET-G, Wood, ASA, Karbon
Nyomtatószál átmérő
1,75 mm
Nyomtató felület mérete
256x256x256 mm
Nyomtatási sebesség
500 mm/s
Nyomtató mérete
389 mm x 389 mm x 458 mm
Maximális fúvóka hőmérséklet
300°C
Maximális asztal hőmérséklet
100℃
Garancia
3 év
Cikkszám
4262400782771
Tömeg
14 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek